2 Kommentarer

 1. Yulia Roitina, Tula

  Kan multiflora-krysantemum övervintra utomhus?

  Svara
  • OOO "Sad"

   - Tyvärr är dessa skönheter inte så vinterhärdiga att motstå kyla i trädgården, särskilt i regioner med ett föränderligt klimat. Därför råder jag dig att ta hand om övervintringen av flerflora. Vissa odlare håller moderplanter i det öppna fältet och bygger torra skydd över dem. Vi föredrar att gräva upp rätt mängd växter på hösten för att förnya vår samling på våren. Vi planterar dem i behållare och lagrar dem på en sval plats.
   (där inte högre än +10 grader.) Fram till mitten av januari. Sedan lägger vi den i ett vinterväxthus för att odla buskar med buskar, som vi sedan skär. När du gräver upp jorden från rötterna behöver du inte skaka av den. Under vinterförvaring av krysantemum bör jorden bara vara lite fuktig och inte våt, eftersom dessa växter snabbt dör av att bli våta.
   Akzhella SALMINA

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.